Om oss

Arctic Novas visjon er å skape betydelig kundevekst for våre samarbeidspartnere, samt å dyrke dyktige og motiverte selgere.

Arctic Nova er et salgs- og kommunikasjonsselskap som tilbyr salg på vegne av veletablerte merkevarer. Vi er en kunnskapsbedrift som yter god kvalitet fra våre erfarne og dyktige selgere.  

Vi skal tilby bærekraftige og redelige salg som gir merverdi for både sluttkunde og våre samarbeidspartnere.

"Tillit er det stoffet nysgjerrighet blir til av. Tillit gir mot og lyst til å gå på oppdagelsesreise i den andres verden."

Per Fuggeli

Våre verdier

Tillit og profesjonalitet

For å tilby de beste tjenestene er det viktig å skape tillit og redelighet ovenfor våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Alle våre ansatte skal utstråle profesjonalitet og en positiv innstilling ovenfor våre kunder.

Bærekraftige forhold

Vi jobber hardt for å skape langvarige kundeforhold som øker kundebasen og bedrer resultatet til våre samarbeidspartnere. Vår ambisjon er å bli førstevalget for samtlige aktører i bransjen.

Samarbeid

Ved hjelp av dyktige ledere og motiverte selgere når vi ambisiøse mål som skaper merverdi for både sluttkunde og våre samarbeidspartnere.

Nysgjerrighet

Vi er nysgjerrige og tilpasser oss ulike kunders behov. Kunsten å snakke med kunden og ikke til kunden er viktig, og vi legger sterkt fokus på å skape en god og tillitsvekkende samtale.

BLOGG

Pressemelding 06.09.2022

Google WeStart x 
Arctic Nova

Medgründer Amalie Røsnes har sammen med 29 andre kvinnelige grundere blitt valgt ut til Google Westart inkubator og gründerstafett!

Pressemelding 01.07.2022

Telenor og Arctic Nova inngår samarbeid

Arctic Nova skal sammen med Telenor gjennomføre salg og informasjonskampanjer i hele Nord-Norge. Ved bruk av Arctic Novas lokale tilhørighet og kjennskap blir salgene effektive og ordentlig.

Pressemelding 25.03.2022

Sparebank 1 Nord-Norge støtter Arctic Nova

Arctic Nova har fått tildelt støtte fra Samfunnsløftet SpareBank 1 Nord-Norge! 💙
NHO, LO og Samfunnsløftet står bak kampanjen som omhandler å fremme jobbmuligheter for unge i Nord-Norge! Denne støtten vil bidra til at vi kan tilby sommerjobber til unge som får gode minner i ryggsekken og som forhåpentligvis vender snuten mot jobbmarked i Nord-Norge i fremtiden! Tusen takk!
Pressemelding 05.01.2022

Starter opp telefonsalgsenter i Bodø: – Det er en blanding av tilfeldigheter

– Hvem kan søke hos dere?

– Det er hovedsakelig alle som liker å holde på med salg, og som er glad i å prate med folk. Erfaringsmessig er det flest studenter som velger å søke på slike jobber, på grunn av dets fleksibilitet. Men det skal sies jeg har jobbet med folk i alle aldre de årene jeg selv jobbet som telefonselger, forteller han.

Pressemelding 01.01.2022

Fjordkraft og Arctic Nova inngår samarbeid

Vi ser fram til å samarbeide med Fjordkraft for å kapre det nordnorske strømmarkedet!